HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSZEMÉLYES CSOMAGÁTVÉTEL SZIGORÚAN TELEFONOS EGYEZTETÉS ALAPJÁN TÖRTÉNIK! A BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL ÉRKEZŐKET NEM ÁLL MÓDUNKBAN KISZOLGÁLNI!!

SZÁLLÍTÁSRÓL AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON VAGY AZ AKVATREND@FREEMAIL.HU EMAIL CÍMEN ÉRDEKLŐDHET.

TEL: 06-30-940-5510

HA NEM TUD MINKET ELÉRNI, KÉRJÜK KÜLDJÖN ÜZENETET AMIBEN A TELEFONSZÁMA IS SZEREPEL! A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL FELHÍVJUK!

IGYEKEZTÜNK EGYSZERŰ, ÁTLÁTHATÓ, MÉGIS KEDVEZMÉNYES DÍJTÁBLÁZATOT KIALAKÍTANI AZ ÖN SZÁMÁRA. AZ ALÁBBI DÍJAINK AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE VONATKOZNAK. 

BUDAPESTRE 1000-2000.- FT A SZÁLLÍTÁSI DÍJ (CSAK TELEFONON VAGY MAILBA EGYEZTETETT SZÁLLÍTÁS ESTÉN). LEGOLCSÓBBAN A SZÁLLÍTÁST ELŐREUTALÁSOS FIZETÉSI MÓD ESETÉN TUDJUK BIZTOSÍTANI!

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG VIDÉKRE CSOMAGONKÉNT: 990.- FT ÉS 7500.- FT KÖZÖTT VÁLTOZHAT A CSOMAG SÚLYÁTÓL FÜGGŐEN.

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET MINDEN ESETBEN A RENDELÉS LEADÁSÁT KÖVETŐEN EGYEDILEG ÁLLAPÍTJUK MEG. 

NAGYMÉRETŰ TÖRÉKENY TERMÉK ESETÉN A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG EGYEDILEG VAN MEGÁLLAPÍTVA, AMIRŐL TELEFONON ÉRTESÍTJÜK A VÁSÁRLÓ A RENDELÉS LADÁSÁT KÖVETŐ MUNKANAPON

FIGYELEM! AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. AKVÁRIUM SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN PONTOS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET 06-30-940-5510 ES TELEFONSZÁMON VAGY A RENDELÉS LEADÁSAKOR KAPHAT.

 

ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT:

 

CSOMAGKÜLDÉS ESETÉN, MINDENKÉPPEN ELLENŐRIZZE ÁTVÉTEL ELŐTT A CSOMAG, ILL. ANNAK, TARTALMÁNAK ÉPSÉGÉT. ÁTVÉTEL UTÁN MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZE A CSOMAGBAN LÉVŐ TERMÉKEK ÉPSÉGÉT, HA SÉRÜLT TERMÉKET TALÁL A FUTÁRRAL JEGYZŐKÖNYVBEN RÖGZÍTENI KELL! A JEGYZŐKÖNYV FELVÉTELÉNEK HIÁNYÁBAN A WEB ÁRUHÁZ SEMMILYEN REKLAMÁCIÓT NEM FOGAD EL! ILYENKOR A CSOMAGSZÁLLÍTÓ VISSZAJUTTATJA A CSOMAGOT HOZZÁNK, ÉS MI MEGTESSZÜK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET. MINDEN ESETBEN, HA SÉRÜLT CSOMAG ESETE FOROG FENN, AZONNAL TÁJÉKOZTASSON MINKET!!!!