GARANCIÁLIS FELTÉTELEK/ADATVÉDELEM

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:  

06-30-940-5510

HA NEM TUD MINKET ELÉRNI, KÉRJÜK KÜLDJÖN ÜZENETET AMIBEN A TELEFONSZÁMA IS SZEREPEL! A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL FELHÍVJUK!

AKVÁRIUMVÁSÁRLÁS ELŐTT EGYEZTESSEN LAKÁSBIZTOSÍTÓJÁVAL AZ ESETLEGES VÍZ SZIVÁRGÁS SORÁN KELETKEZŐ EGYÉB KÁROK RENDEZÉSÉNEK LEHETŐSÉGEIRŐL.

Általános feltétel:

 

Garanciális hibákat igyekszünk a szállítási címen orvosolni. Ha ez objektív okokból (Pl: nagy távolság) a hibás terméket a 2225 Üllő Bozsik József krt. 33.-as szám alá kell eljuttatni. A jogos garanciális ügyintézéssel kapcsolatos szállítási és egyéb költségek az áruházat terhelik. Ha a termék meghibásodása nem garanciális jellegű (pl: nem rendeltetésszerű használat; fizikai sérülés; karbantartás elmaradása) a szállítási és csomagolási költség a vevőt terheli. Nem jogos panasz bevizsgálásának díja 1500.- Ft / 30 perc!!

Ha a vevőnek egyszerűbb a Magyarországi forgalmazónál is lehetőség van a termék garanciális ügyének intézésére. Erről telefonos egyeztetés szükséges.

 Figyelem! Garanciális hibák esetén a gyártók, ill. forgalmazók a kapcsolt károkra nem vállalnak felelősséget, ilyen jellegű kártérítés igénylésének helye nincs.

Garancia akváriumainkra:

Akváriumainkra 12 hónap garanciát biztosítunk az üvegragasztásra, és gyári anyaghibákra vonatkozóan. A garancia nem terjed ki semmiféle töréskárra, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredendő meghibásodásokra. 

 Figyelem! Garanciális hibák esetén a gyártók, ill. forgalmazók a kapcsolt károkra nem vállalnak felelősséget, ilyen jellegű kártérítés igénylésének helye nincs.

Akváriumaink édesvízi és tengeri akváriumként is használhatóak. Ügyeljen az üveg épségére, kemény anyagok (pl. sziklák, fémek) ne érintkezzenek vele. Ügyeljen arra, hogy akváriuma vízszintes, egyenletes, tiszta felületen helyezkedjen el. A legbiztonságosabb, ha az akvárium, és annak alapja (pl. bútor) közé polifoam alátétet, vagy más puha anyagot (pl. nikecel) helyez. Használat közben, tisztításkor, stb. ügyeljen a ragasztás épségére, a fugázást semmilyen körülmények között se sértse meg, vagy kaparja le. A ragasztás megsértése a garancia elvesztésével jár. 

Használat előtt lehetősége szerint végezzen próbafeltöltést olyan helyen, ahol egy esetleges szivárgás nem okoz károkat. Használat közben időnként ellenőrizze, nem jelenik-e meg valahol szivárgás. Garanciális hiba esetén azonnal értesítsen minket. 

Akváriumvásárlás előtt egyeztessen lakásbiztosítójával az esetleges vízszivárgás során keletkező egyéb károk rendezésének lehetőségeiről. Garanciális hiba esetén a kapcsolt károkra nem vállalunk felelősséget.


Egyéb termékek garanciája:

Minden általunk forgalmazott garanciális termék saját gyári garanciával rendelkezik. Ezeknek részletei az adott termék leírásában/garancialevelében találhatóak. A garanciák időtartama az adott termék garancialevelén található, a törvényes követelések a garanciában foglalt időtartamon belül érvényesíthetőek.

Fénycsővekre és normál izzókra a gyártók nem adnak garanciát, mivel ezek nem rendelkeznek gyártási számmal vagy azonosítóval így értékesítésű időpontjuk nem ellenőrizhető. LED világításokra a gyártó által megadott garanciális idő vonatkozik! Kérem ennek figyelembe vételével vásároljon!

Figyelmesen olvassa el a termékekhez kapott leírásokat, mert fontos információkat tartalmaznak a rendeltetésszerű és biztonságos használatról. A leírtakkal ellentétes felhasználás által keletkezett károkra, meghibásodásokra nem vonatkoznak a garanciák. Szintén nem számít garanciális hibának a hosszútávon elhasználódó alkatrészek (pl. rotor, gumimembrán) meghibásodása, ill. az azok meghibásodásából esetlegesen keletkező kár. Lehetőleg tartsák meg a termékek dobozait, leírásait, tartozékait, mert adott esetben ezek szükségesek lehetnek a gyári garanciák érvényesítéséhez. Garanciális hiba esetén azonnal értesítsen minket. Garanciális hiba esetén a kapcsolat károkra felelősséget nem vállalunk. A garanciális ügyintézéssel kapcsolatos szállítási költségek a Vevőt terhelik.


Biztonsági utasítások:
- Használat előtt mindig olvassa el a termékekhez kapott használati utasításokat, leírásokat.
- Használat előtt ellenőrizze a termékek épségét. Sérült terméket ne használjon.
- Minden terméket a rendeltetésének megfelelően használjon, tartsa be a használati utasításokban foglaltakat.
- Ha az akvárium gyermekek közelében helyezkedik el, legyen körültekintő.
- Mielőtt bármilyen okból a vízbe nyúlna, áramtalanítsa az akváriumhoz tartozó elektromos berendezéseket. 


Jogi nyilatkozat

 

A www.akvatrend.hu site tulajdonosa Horváth Zsolt. A website-on található teljes tartalom, leírás, a weblapot alkotó képek, anyagok, összeállítások, funkciók grafikai és technikai megvalósítása szerzői jogvédelem alatt állnak és Horváth Zsolt kizárólagos tulajdonát képezik. A lapok tartalmát, egyedi funkcióit, grafikai és technikai építõelemeit sem részeiben, sem egészben felhasználni nem lehet a tulajdonos írásos engedélye nélkül. Minden az akatrend.hu oldalain közölt hír, információ és adat változtatás nélkül kerül közzétételre, ezért azok tartalmáért semmiféle felelõsséget nem vállalunk. Az oldalakon megtalálható információk és programok használatából bekövetkezõ bárminemû kárért, adatvesztésért felelõsség az oldal tulajdonosait nem terheli. Ezért az információkat mindenki csak és kizárólag a saját felelõsségére használja. Bármely harmadik személy által készített weblapért, amit az akvariumplus.hu-n keresztül lehet elérni, az azt készítõk vállalják a felelõsséget. Az akvatrend.hu ezért nem fogad el semmilyen felelõsségre vonást az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért. A WebÁruházban forgalmazott áruk részletes jellemzõi az árucikk információs oldalán érhetõek el. Az ismertetõ leírás esetleges pontatlanságáért felelõsséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért. A WebÁruházban történõ rendelés feltételezi a megrendelõ részérõl az Internet lehetõségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülõ hibákra. Az akvatrend.hu üzemeltetõi a WebÁruházban szabadon megváltoztathatják termékeik árát vagy azokhoz kapcsolódó határidõket. Bármely módosítás abban az idõpontban lép életbe, amikor online megtalálható a WebÁruházban. Az akvatrend.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse. 

Adatvédelem 

Az akvatrend.hu tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. A honlap az egyik legfejlettebb titkosítási technológiát használja, és biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, akár vásárlás céljából. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. 

Milyen információkat gyűjt az akvatrend.hu? 

Az akvatrend.hu oldalainak meglátogatásakor olyan általános információkat gyüjtünk, amelyek a látogatót nem azonosítják személyesen. Ezek az anonim adatok oldalaink látogatottságára vonatkoznak. Az akvatrend.hu bizonyos szolgáltatásai regisztrációhoz kötöttek. A regisztráció során az alábbi személyes adatok megadását kérjük: vezeték és keresztnév, szállítási cím, számlázási cím, e-mail cím, telefonszám. Lehetőség van mobiltelefonszám és cégnév megadására is. 

Adatkezelés, feldolgozás és továbbítás 

Az akvatrend.hu kizárólag a website üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg. Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik: az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag az akvatrend.hu által érhetők el, az információk egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és kifejezetten statisztikai célokat szolgálnak. A statisztikai adatok elemzése segítséget nyújt a website tökéletesítéséhez és fejlesztéséhez. Regisztráció esetén megadott adatok kizárólag a webáruházi megrendelések teljesítését, azok megerõsítését, nyomonkövethetõségét szolgálják. A vásárló adatait az akvariumplus.hu átadja a rendelést teljesítõ, vele szerzõdésben álló szállító cégnek, akik ezen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelõen bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozó törvényi elõírást. Az akvariumplus.hu regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják és frissíthetik a website-on történt sikeres bejelentkezés után. Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok esetén az akvatrend@akvatrend.hu címen állunk rendelkezésére.Az akvatrend.hu munkatársai mindent megtesznek, hogy biztosítsák az adatok megfelelõ biztonságát - mind a hálózati kommunikáció (online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, õrzése (offline adatkezelés) során. Az adatokhoz minden esetben kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá. 


Regisztrált felhasználók jogai és azok érvényesítése 

A törvényi elõrírásoknak megfelelõen az akvariumplus.hu regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerbõl. Az akvariumplus.hu regisztrált felhasználói, sikeres belépés után személyes adataikról bármikor tájékoztatást kérhetnek az oldalon szereplõ link segítségével: személyes adatok megváltoztatása. A regisztráció bármikor megszüntethetõ az akvatrnd@akvatrend.hu címre írt elektronikus levéllel, melyben a regisztrált azonosítójának és adatainak törlését kéri. Ez esetben az akvatrend.hu a felhasználó személyes adatait rendszerébõl törli. 

Védjegyek 

Minden az oldalon felhasznált védjegy bejegyzett és az illető személy/cég tulajdonát képezi, ezt a felek kölcsönösen elfogadják. 

Észrevételek 

Bármilyen észrevételt az akvatrend.hu oldalain megjelenõ tartalommal kapcsolatban a következõ email címen fogadjuk: akvatrendteam@t-online.hu