Alap ozmózis RO – víztisztító - Ecosoft
search
  • Alap ozmózis RO – víztisztító - Ecosoft

Alap ozmózis RO – víztisztító - Ecosoft

56 299 Ft
Szállítás 2-5 nap

Az RO (Reverse Osmosis – fordított ozmózis) víztisztító berendezések fő feladata, hogy olyan nagytisztaságú vizet gyártson, amit az adott technológia megkövetel. Eltávolítja a nyers vízből a sókat, kórokozókat, szennyeződéseket és alacsony lesz a víz vezetőképessége az RO víztisztító berendezésnek hála.

Mennyiség
Rendelhető

  Biztonságos vásárlás

GDRP-nek megfelelő adatvédelmi rendszerünknek köszönhetően adatai teljes biztonságban vannak!

  Törékeny termékeket és akváriumokat is szállítunk

Csomagokat futárral küldjük, törékeny és nagy értékű termékeinket saját autóval szállítjuk házhoz!

  Kedvező árak, minimum 14 napos elállási határidő

Termékeinkre Magyarországi (nem csak az EU-s) garanciális és elállási jogot érvényesítünk!

Az RO (Reverse Osmosis – fordított ozmózis) víztisztító berendezések fő feladata, hogy olyan nagytisztaságú vizet gyártson, amit az adott technológia megkövetel. Eltávolítja a nyers vízből a sókat, kórokozókat, szennyeződéseket és alacsony lesz a víz vezetőképessége az RO víztisztító berendezésnek hála.

A fordított ozmózis során a vizet nagy nyomáson egy membránon préselik át, ami átengedi a vízmolekulákat, de visszatartja az idegen anyagokat (pl. sók, szerves szennyeződések, részecskék és baktériumok). A fordított ozmózis eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és a víz színét, szagát és ízét befolyásoló anyagokat. A végeredmény: kristálytiszta víz.

Az Ecosoft – Alap ozmózis RO – víztisztító RO víztisztító,  ötlépcsős víztisztító berendezés klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben.

A szűrés szakaszai:

  1. Az első lépés több mint 5 mikronos részecskéket távolít el a mechanikai szennyeződésekből, mint például iszap, homok, rozsda és vízkő, az 5 mikronos PP üledékszűrő segítségével.
  2. A második lépcső kiszűri (megköti) az oldott formában a vízben jelenlévő szerves anyagok (pl: műtrágyaszármazékok, vegyszerek, fenolok, kőolajszármazékok) 99%-át, a kókuszhéjből készült GAC aktívszénszűrő segítségével. Ennek eredményeként a víz minősége jelentősen javul.
  3. Az 1 mikronos PP üledék szűrő a harmadik fokozatban található, kiszűri az 1 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket.
  4. A fordított ozmózis következik, az előtisztított vizet egy membránon vezetik át. A membránon átpréselt víz ezután a szűrés következő szakaszába, a szennyeződés pedig a szennyvízrendszerbe kerül. Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt  jelen vannak a vízben.
  5. Az ötödik lépcső aktívszén és ásványisó adagoló kombinációja. A szén elnyeli a vízben oldott gázokat, az ásványisó adagoló (visszasózó) pedig ásványi anyagokkal dúsítja azt, így egészséges vizet biztosít.

Előnyök:

  • Kristálytiszta víz;
  • 8 liter tiszta víz óránként;
  • Egyszerű telepítés 1 óra alatt;
  • Asztali (pultra tehető) víztisztítóknál jóval hatékonyabb, élettartama is hosszabb.

Az Ecosoft fordított ozmózisszűrő biztonságossá teszi a vizet, és megvédi háztartási készülékeit a vízkőképződéstől.

A csomag tartalma: szűrőház, előszűrők fordított ozmózishoz, RO membrán, utószűrő fordított ozmózishoz, stílusos golyóscsap csaptelep, nyomástartály és tartályszelep, tápvíz adapter, tápszelep, lefolyó nyereg, csövek, szervizkulcs és használati útmutató.

TÖMEG 9 kg
MÉRETEK 47 × 58 × 30 cm
SZINT

5 lépcsős

HELY IGÉNY

40 x 45 x 21

TELJESÍTMÉNY

8 liter/óra

RO - MEMBRÁN

50 GPD

BŐVÍTHETŐSÉGE

Korlátlanul bővíthető

SZERELÉSI KELLÉKEKET

Tartalmaz

TARTÁLY

10 liter

MAXIMUM HŐMÉRSÉKLET

50 fokC

MINIMUM NYOMÁS

2,8 bar

E - ARO – 5 – 1
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.