BlueSoft Eco 18 HF Plug&Play vízlágyító berendezés
search
  • BlueSoft Eco 18 HF Plug&Play vízlágyító berendezés
  • BlueSoft Eco 18 HF Plug&Play vízlágyító berendezés

BlueSoft Eco 18 HF Plug&Play vízlágyító berendezés

154 331 Ft
Szállítás 2-5 nap

A BlueSoft Eco 18 HF Plug&Play háztartási vízlágyító berendezésünket azon családoknak ajánljuk, akiknek háztartásában egy fürdőszoba található, a havi vízfogyasztásuk 5-15 m3/hónap érték között van!

Mennyiség
Rendelhető

  Biztonságos vásárlás

GDRP-nek megfelelő adatvédelmi rendszerünknek köszönhetően adatai teljes biztonságban vannak!

  Törékeny termékeket és akváriumokat is szállítunk

Csomagokat futárral küldjük, törékeny és nagy értékű termékeinket saját autóval szállítjuk házhoz!

  Kedvező árak, minimum 14 napos elállási határidő

Termékeinkre Magyarországi (nem csak az EU-s) garanciális és elállási jogot érvényesítünk!

BlueSoft Plug&Play széria előnyei

✓ Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter ajánlott kiegészítő), illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyomni egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.

✓ Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.

A hagyományos BlueSoft vízlágyítókhoz képest az ellenáramú regenerálásnak köszönhetően az egyik legtakarékosabb, alacsony só- és vízfogyasztású berendezés a piacon.

Európai összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot.

A BlueSoft Plug&Play vízlágyítók magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.

A BlueSoft Plug&Play vízlágyító berendezés SafeHOME funkcióval van ellátva. Mit jelent ez a funkció? A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a BlueSoft Plug&Play vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt. A rendszer további, opcionális padlóvízőrrel is kiegészíthető, amely fokozza a vízkár elleni védekezés hatékonyságát.

A BlueSoft Plug&Play vízlágyító berendezés rendelkezik sóriasztás funkcióval, ami a betöltött só mennyisége alapján egy belső kalkuláció segítségével kiszámítja, hogy mikor fog elfogyni a berendezésbe töltött só, majd riasztást küld, melyben figyelmeztet a só utántöltésére.

A BlueSoft Plug&Play vízlágyító berendezés beállítható vakáció módra. Amennyiben hosszabb ideig nem használjuk a vízlágyítónkat, érdemes kihasználni a vakáció mód előnyét, amely védelmet nyújt a készülék gyantaágya számára. A készülék ilyenkor sólevet fejleszt és konzerválja a gyantaágyat.

Beépített keménységbeállító csavarral rendelkezik. A hivatalos ivóvíz ügyi szabványnak megfelelő keménységűre való beállítás kapcsán javasoljuk egy montázsblokk beszerelését is:

A Montázsblokk lehetővé teszi, hogy a vízlágyító berendezés bármikor kizárható legyen a vízvezeték hálózatból (például meghibásodás esetén, hogy ne maradjon víz nélkül a ház). A Montázsblokk több fokozatban állítható, ezáltal könnyen szabályozható vele a visszakevert víz keménysége, elérve egészen a teljesen lágyvizet (0,1 NK°). Az 5 NK° értékkel rendelkező lágyvíz felel meg a hivatalos ivóvíz ügyi szabványnak, illetve emellett már nem tapasztalható vízkőlerakódás. A Montázsblokk praktikus kialakításának köszönhetően a helyi igényeknek megfelelően egyszerűen a vízhálózathoz illeszthető.  

A montázsblokk két csatlakozóját flexibilis csőpárral vagy fix csövezéssel javasoljuk a vízlágyítóval összekötni!.

Méret (Ma x Szé x Mé mm): 1069 x 312 x 480 mm

Telepítési méret (Ma x Szé x Mé mm): 1080 x 320 x 500 mm

Csomagolás méret (Ma x Szé x Mé mm): 1135 x 380 x 525 mm

Súly: 27 kg

Só és vízfogyaszás / regenerálás: 2.2 kg NaCl / 110 liter H2O

Csatlakozási méret „be-ki”: 1”

Térfogatáram: 1.5 – 2,0 m³/h

Gyanta liter: 18

Kapacitás: 50 m³ / nk°

Max. üzemi nyomás: 6 bar

Környezeti hőmérséklet: 5°C – 45°C

Nyersvíz hőmérséklet: <30°C

Elektromos csatlakozás: 230V/50Hz

Hálózati víznyomás: 2.5-4 bar (4 bar felett nyomáscsökkentő beépítése)

Ivóvízbiztonsági engedély száma: NNGYK/02292-4/2024

Garancia: 4+1 év (termékregisztrációhoz kötött)

Beüzemelés köteles: nem

Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy készülékét hagyományos módon, beüzemelő szakember segítségével üzemeltesse be országosan.

A vízlágyító berendezés feltüntetett árának nem része a beüzemelés költsége!

A megfelelő beüzemelést elvégző partner iránt kérem érdeklődjön az akvatrendteam@t-online.humail címen vagy a 06-30-940 5510 es telefonszámon! Rendelés esetén automatikusan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

BSECO-18HF/P&P
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.